Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΛΟΣ!!!

Το διήμερο μας έφτασε στο τέλος του!!!
Με το κλείσιμο μιας πολύ όμορφης σεζόν για τον αγαπημένο μας Ερωτόκριτο άλλα και με την πρεμιέρα και την ελπίδα για μια ακόμα καλύτερη χρονιά για τον Ψαροτρομάρα!!!
Τα σχόλια που εκλάβαμε.....συγκινητικά!
Η συμμετοχή.....πέρα από κάθε μας προσδοκία!!
Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους σας για την αγάπη και την ανταπόκριση που δείχνετε στην δουλεία μας!
Εργαστήκαμε πολύ σκληρά αλλά και πολύ καιρό για να καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας την χθεσινή μας παράσταση!!
Πέραν όμως των ευχαριστιών μας θα θέλαμε να ζητήσουμε και ένα μεγάλο συγνώμη!
 Συγνώμη προς όλους τούς μικρούς άλλα και τούς μεγάλους φίλους μας που με χαρά ήλθαν χθες στην Πύλη Βηθλεέμ να δουν την νέα μας παράσταση άλλα λόγο της μεγάλης προσέλευσης είτε δεν κατάφεραν να μπουν στον χώρο είτε ταλαιπωρήθηκαν με την όλη διαδικασία!
Δεσμευόμαστε ότι η επόμενη διοργάνωση μας, η οποία θα είναι πολύ πολύ σύντομα, θα είναι ακόμα καλύτερη αλλά και με πολλές...εκπλήξεις!!!

Κλείνοντας τον... απολογισμό αυτής της βραδιάς, μιας βραδιάς σταθμό για τον θίασο μας, θα ήθελα να πω το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που δίχως εκείνον τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε  πραγματοποιηθεί!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, τον σκηνοθέτη μας, τον δημιουργό τον μοναδικών χειροποίητων κατασκευών μας. Έναν άνθρωπο με γνώσεις μεράκι πάνω στο θέατρο και το κουκλοθέατρο που καταφέρνει να περνά τον ενθουσιασμό του για τις τέχνες σε όλους γύρω του.
Από όλους εμάς στον θίασο Κου-Κλο ..... κ. Ηλία Αναγνωστάκη..... σας ευχαριστούμε για όλα!!!!

Καλή μέρα και καλή συνέχεια σε όλους σας!!!!
Τα λέμε πολύ σύντομα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου